گزارش برج میلاد تا دانشجوی موفق

 | تاریخ ارسال: 1404/8/20 | 
🔰 مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علم و صنعت ایران، با همکاری کانون همیاران سلامت روان و هیأت محبان‌الحسین(ع)، روز جمعه ۹ آبان‌ماه ۱۴۰۴ برنامه‌ای با عنوان «از برج میلاد تا دانشجوی موفق» ویژه دانشجویان دختر خوابگاهی برگزار نمود.
✅  در آغاز برنامه، سرکار خانم ایزدی (مددکار خوابگاه) ارتباط اولیه با دانشجویان را در مسیر اردو برقرار و با همراهی آنان شرایطی مناسب برای تعامل و گفت‌وگو فراهم نمودند. بخش‌هایی از این اردو به تمرین مهارت ارتباط با یکدیگر و بازدید از مجموعه برج میلاد اختصاص یافت که باعث ایجاد تعامل بیشتر میان دانشجویان شد. 
✅ در ادامه، گروه‌های دانشجویان پس از بازدید از برج میلاد، پای گفت‌وگوهای خانم ایزدی نشستند. ایشان در رابطه با سازگاری با محیط جدید، مدیریت زمان و تعادل بین تحصیل و زندگی شخصی، و مهارت‌های ارتباطی مؤثر در محیط دانشگاه، تجربیات ارزشمند خود را با زبانی صمیمی و مثال‌های واقعی با دانشجویان به اشتراک گذاشتند.

✅  در پایان برنامه، خدمات مرکز مشاوره دانشگاه به دانشجویان معرفی شد و راه‌های ارتباط با مددکار در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت که با استقبال دانشجویان مواجه و فضای مثبتی از تعامل و اعتماد شکل گرفت.
 💫  از همکاری هیأت محبان‌الحسین(ع) در برگزاری این اردوی موفق صمیمانه قدردانی می‌گردد.