:: سومین نشست هم اندیشی با اولیاء دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۱۸ |
سومین نشست هم اندیشی مرکز مشاوره با اولیا دانشجویان در روز سه شنبه مورخ 98/9/12 از ساعت 9  الی 14 در مجتمع رفاهی اساتید دانشگاه برگزار گردید، با توجه به نقش مهم و اثر بخش خانواده در روند عملکرد تحصیلی دانشجویان و اهمیت و نقش مرکز مشاوره بر ایجاد و تداوم رابطه دوسویه و موثر با خانواده دانشجویان در جهت ارائه خدمات مشاوره ای مناسب به دانشجویان و همچنین ارتقا سطح آگاهی والدین در رابطه با مسائل دوران جوانی و دانشجویی و.. هدف از برگزاری از این نشست، تعامل هر چه بیشتر اولیا دانشجویان با مرکز مشاوره دانشگاه و آشنایی با دغدغه های اولیا در ارتباط تعاملی شان با فرزند دانشجویشان بوده است. در این نشست جناب آقای ساویز، مشاور محترم معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخته و در انتهای جلسه به پرسش های اولیا نیز پاسخ دادند.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072