:: گزارش کارگاه روابط بین فردی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۵ |
در جهت ارتقاء توانایی ها و مهارت های ارتباطی دانشجویان کارگاه روابط بین فردی توسط سرکار خانم نیلوفری، در تاریخ۹۸/۹/۲ در دانشکده فیزیک برگزار گردید. این کارگاه در راستای طرح استاد مشاور و توسط مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با مهارتهای ارتباطی، انگیزه های برقراری ارتباط و پیامد ها و نتایج و آسیب های حاصل از برقراری ارتباط و تحلیل نتایج از جمله آموزش‌های ارائه شده و مباحث بیان شده در این کارگاه بود. در این راستا خانم نیلوفری به ارائه مثال هایی در این باره پرداختند و با بیان آمارها و پیامدهای دقیق عدم به‌کارگیری اصول ارتباط موثر، اهمیت این موضوع و مبحث را برای دانشجویان ملموس تر نمودند.

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072