:: گزارش کارگاه انگیزش با رویکرد کارآفرینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۹ |
 کارگاه انگیزش با رویکرد کارآفرینی توسط آقای دکتر جعفری عضو هیئت علمی دانشکده صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران، در تاریخ 98/8/26 در دانشکده مهندسی شیمی برگزار شد. این کارگاه در راستای طرح استاد مشاور توسط مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با شیوه های مختلف کارآفرینی با در نظر گرفتن شرایط متفاوت زندگی هر فرد اعم از سن، رشته تحصیلی، میزان سرمایه ی اولیه و ...  بود. در این کارگاه دکتر جعفری به ارائه ی چندین مثال کاربردی از افراد موفق و سرشناس در زمینه کارآفرینی پرداختند و در این بین به فرایند تاسیس چند شرکت تولیدی در حوزه مواد غذایی اشاره نمودند.

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072