:: گزارش کارگاه مدیریت و مخاطرات فضای مجازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۸ |
کارگاه آشنایی با مدیریت و مخاطرات فضای مجازی توسط آقای دکتر مهدی محمّدی، در تاریخ 98/8/27در سالن شهید شهبازی دانشکده صنایع برگزار گردید. این کارگاه در راستای طرح استاد مشاور زیر نظر مرکز مشاوره دانشگاه تشکیل شد. در این کارگاه به طبقه­ بندی انواع مخاطرات فضای مجازی پرداخته شد. ایشان به تشریح فضای سایبری، سلسله­ ی استفاده از نرم ­افزارهای ارتباطی، امنیت و مقاصد هر کدام از این نرم افزارها پرداختند. در آخر ایشان به مشکلات رایجی که در پلیس فتای ایران برای مردم رخ می­دهد و راه­های پیشگیری از این مشکلات اشاره کردند.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072