:: گزارش کارگاه فنون ارائه موثر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۶ |
کارگاه فنون ارائه موثر روز شنبه تاریخ ٩٨/٨/٢٥ در دانشکده فیزیک و در راستای طرح استاد مشاور، با ارائه آقای مهندس علیرضا شهرانی برگزار گردید.
در این کارگاه در ارتباط با محتوا، ارائه و زمینه (ماز) یک موضوع مسائلی بیان گردید. مهندس شهرانی با ارائه مثال هایی در حیطه سینما و کتاب، به توضیح ارکان اساسی یک ارائه خوب پرداختند که با دقت در این مراحل می‌توان به یک سخنرانی عالی دست پیدا کرد.
 ایشان با تبیین ویژگی‌های یک پاورپوینت مناسب، به این نکته اشاره نمودند که مهم‌ترین رکن یک ارائه خوب محتوی آن می‌باشد و رعایت اصول پوشش، رنگ‌بندی‌ها و ساخت پاورپوینت در راستای بهتر ارائه دادن محتوی آن موضوع می‌باشد.

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072