:: گزارش کارگاه مهارت های بین فردی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۶ |
کارگاه آشنایی با مهارت های بین فردی توسط سرکار خانم دکتر عظیمی، روان‌شناس بالینی، در تاریخ 98/8/25 در دانشکده ریاضی برگزار گردید. این کارگاه در راستای طرح استاد مشاور و توسط مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی با مهارتهای ارتباطی، مهارت انتقاد موثر، جراتمندی، مهارت نه گفتن، مهارت مدیریت خشم، مهارت تنظیم هیجان های منفی در روابط بود. چگونگی بیان کلمات و استفاده از حالت چهره از جمله آموزش‌های ارائه شده در این کارگاه بود. در این راستا دکتر عظیمی به ارائه مثال هایی در این باره پرداختند و درمورد اهمیت گوش دادن و سوال کردن و احترام گذاشتن که استفاده از این مهارت‌ها می‌تواند درک متقابل را آسانتر نماید توضیحاتی ارائه دادند. همچنین ایشان خاطرنشان کردند که ارتباط موثر موجب تقویت رشد روانی و اجتماعی و عاطفی افراد می‌شود.

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072