:: گزارش نهایی همایش اولیای دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۳ |
سی و دومین  و سی و سومین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه ویژه اولیا دانشجویان کارشناسی ورودی 98 در روزهای متوالی  یکشنبه و دوشنبه مورخ 98/6/31  لغایت 98/7/1 در مجتمع فرهنگی شهید بهرامی دانشگاه  برگزار گردید. لازم به ذکر است قبل از شروع همایش از والدین دانشجویان پذیرش (ثبت نام و اهدا بسته ی ویژه همایش) صورت گرفت.
این مراسم با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید، پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ، ابتدا جناب آقای دکتر ذاکر ی ریاست محترم دانشگاه در سخنرانی خود ضمن عرض خیر مقدم به والدین دانشجویان مطالبی را در خصوص دانشگاه علم وصنعت و رتبه علمی دانشگاه ارائه کردند و اینکه دانشجویان ما سرمایه هایی هستند که پس از شکوفایی آنها و کسب مهارتهای لازم باعث شکوفایی صنعت  نیز خواهند شد  و اینکه  ارتباط اولیا با دانشگاه می تواند به شکوفایی دانشجویان کمک کند و نظارت بر تحصیل فرزندان در طول دوره تحصیل در دانشگاه را یکی از وظایف خطیر و رسالت بسیار مهم والدین دانستند و همچنین نظارت بر فعالیت های فوق برنامه دانشجویان را نیز رسالت بعدی والدین ذکر کردند.
سپس حجت الاسلام ابراهیمی نژاد ریاست محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم و تسلیت به مناسبت ایام محرم و شهادت امام حسین (ع ) توضیحاتی را در خصوص وظیفه خطیر والدین که بعد از قبولی فرزندانشان در دانشگاه  دادند و خاطرنشان کردند که  ارتباط اولیا با مسئولین دانشگاه جهت رشد فرزندان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی می تواند بسیار موثر باشد .
پس از ایشان جناب آقای دکتر هادی از اساتید محترم روانشناسی،  سخنانی راجع به تعامل خانواده و دانشجو  در مورد مسائل رایج مربوط به دانشجویان و سازگاری با زندگی دانشجویی و نحوه کمک والدین به دانشجویان و همچنین تفاوت محیط قبل از دانشگاه و دوره دانشجویی سخنانی را ایراد کردند و در انتها به سوالات والدین پاسخ دادند.
در این همایش مدیر محترم مرکز مشاوره جناب آقای دکتر موحدی راد در خصوص هدف از برگزاری همایش اولیا و اینکه مرکز مشاوره محل اتصال خانواده و دانشگاه است و امکانات مرکز مشاوره و راههای ارتباطی والدین با مرکز مشاوره توضیحاتی را ارائه دادند.
نشست مسئولین نیز با حضور مسئولین دانشگاه و معاونین محترم  فرهنگی، آموزشی و دانشجوئی و مدیر امور آموزش و مدیر مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید و هر یک از مسئولین دانشگاه به تشریح فعالیت های حوزه مرتبط با خود پرداختند و به پرسش های والدین در این حوزه ها پاسخ دادند. اهم سوالات آموزشی از قبیل آشنایی با برخی از رشته ها، تغییر رشته، نقل و انتقال و مهمانی، شرایط مشروطی ، اخراجی شرایط ورود به مقطع بالاتر بدون کنکور بود. بخش دیگری از سوالات والدین  به نحوه تخصیص خوابگاه به دانشجویان داشت. در کیفیت  سرویس ایاب و ذهاب به خوابگاه ها، وضعیت تغذیه ، تسهیلات دانشجوئی از قبیل وام  دانشجوئی برگزاری اردوها و امور فرهنگی و تشکل ها از جمله سوالاتی بودند که مسئولین ذیربط  به آنها  سوالات پاسخ دادند و جناب آقای دکتر شریعت معاون محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه ضمن اشاره به فعالیت های حوزه معاونت فرهنگی بطور مفصل در خصوص اردوی زیارتی مشهد مقدس که برای دانشجویان کارشناسی ورودی 98 تدارک دیده شده توضیحاتی را ارائه کردند.
در انتها مقرر شد کلیه سوالات کتبی مطروحه ی والدین که در جلسه همایش به علت کمبود وقت فرصت پاسخگویی نبود همراه با پاسخ مسئولین،  بزودی درتارنمای مرکز مشاوره بارگذاری شود. پس ازنشست مسئولین، والدین برای  اقامه نماز و صرف ناهار سالن همایش را ترک کردند. لازم به ذکر است که تعداد شرکت کنندگان همایش در روز اول 270خانواده (384)  نفر و در روز  دوم 216 خانواده (400 ( نفر می باشد و در مجموع 784 نفر شرکت داشتند.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4030