:: سی و یکمین همایش خانواده و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۴ |
سی و یکمین همایش خانواده و دانشگاه، صبح روز پنج شنبه 12 اردیبهشت 98 در محل سالن امام خمینی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت، در این همایش ابتدا دکتر موحدی راد، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه ضمن خوشامدگویی به والدین داشجویان جدیدالورود، نکاتی در زمینه ارتباط درست و مناسب با دانشجویان ارائه نمود.
در ادامه دکتر محسن ایمانی، یکی از اساتید دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به مشکلات دانشجویان در محیط جدید دانشگاه راهکارهایی برای حل این مشکلات بیان کرد.
در پایان نیز دکتر افشین شریعت، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت و دکتر سیادت موسوی، مدیر امور آموزش دانشگاه ایراد سخن نموده و جلسه پرسش و پاسخ بین اولیا و مسئولین صورت گرفت و اولیا با اساتید مشاور دانشکده ها در مورد وضعیت فرزندان خود صحبت کردند.
گفتنی است، مرکز مشاوره دانشگاه علم و صنعت هر ساله با هدف تعامل بیشتر اساتید و مسئولین دانشگاه با اولیای دانشجویان اقدام به برگزاری همایش می نماید و امسال سی و یکمین دوره این همایش برگزار شد.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4004