:: گزارش نشست با دانشجویان خوابگاه حکیمیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ |
نشست صمیمانه مسئولان فرهنگی دانشگاه به همراه مدیر مرکز مشاوره و معاون فرهنگی دانشگاه با دانشجویان ارشد، دوشنبه 13 اسفند 97 از ساعت 20 الی 22 در نمازخانه خوابگاه حکیمیه برگزار شد. جلسه با تلاوت قرآن توسط یکی از دانشجویان خوابگاهی به صورت رسمی آغاز گردید. پس از صحبت‌های دکتر شریعت و دکتر موحدی‌راد که به معرفی مرکز مشاوره و هدف از این نشست‌ها اختصاص داشت، دکتر جعفری به ایراد سخنان خود با رویکرد ایجاد امید، نیاز به دانشجوی کارآفرین و وظیفه دانشجو در این شرایط پرداختند.
پس از صحبت‌های دکتر جعفری دانشجویان به بیان دیدگاه‌ها و سوالات خود پرداختند که با توجه به علاقه و استقبال دانشجویان، جلسه بیش از زمان رسمی آن و تا پاسی از شب ادامه پیدا کرد.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3991