:: گزارش کارگاه انگیزش با رویکرد کارآفرینی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۵ |
در راستای طرح استاد-مشاور و در قالب کلاس های آشنایی با رشته و مهارت های دانشجویی، کارگاه آموزشی انگیزش با رویکرد کارآفرینی تاریخ 97/8/1 ویژه ورودی های کارشناسی 97 در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز برگزار شد. در این کارگاه که مدرس آن دکتر شفیعا بودند، پیرامون چگونگی بهره بردن از توانمندی و دانش خود جهت ایجاد انگیزه ی شغلی و کارآفرینی صحبت شد. این کارگاه در کلاس 146 این دانشکده از ساعت 13 الی 15 و توسط دکتر شفیعا از اساتید دانشکده صنایع اجرا گردید.

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3815