:: گزارش نشست مدیران فرهنگی با دختران خوابگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۸ |
نشست صمیمانه مدیران فرهنگی با دانشجویان ورودی 97 خوابگاه دختران روز سه شنبه مورخ 97/7/26  از ساعت 19:30 الی  22:15 با حضور آقایان دکتر موحدی راد مدیر مرکز مشاوره، دکتر جعفری استاد دانشکده صنایع و خانم دکتر سعیدی نژاد مشاور معاون فرهنگی برگزار شد.
ابتدا آقای دکتر موحدی راد ضمن معرفی مدیران فرهنگی حاضر در جلسه، مطالبی جهت آشنایی دانشجویان با مرکز مشاوره و رویکرد مشورتی حمایتی این مرکز از دانشجویان خصوصاً دانشجویان دختر خوابگاهی بیان کردند. در ادامه خانم دکتر سعیدی نژاد مقدمه ای درباره موضوع این نشست صمیمانه و ویژگی های دوران دانشجویی بیان کردند. سپس آقای دکتر جعفری درباره استفاده بهینه از زمان و فرصتها، مدیریت شخصی و مراقبت از خود و راهکارهای جلوگیری از شکست تحصیلی مطالبی عنوان کردند. در پایان دانشجویان سوالات خود را مطرح نمودند.

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3815