:: گزارش همایش خانواده و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۳ |
بیست ونهمین و سی امین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه در روزهای متوالی یکشنبه و دوشنبه مورخ 97/7/1 لغایت 97/7/2 در مجتمع فرهنگی شهید بهرامی دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم تعداد 764 نفر از والدین و همراهان دانشجویان کارشناسی ورودی 97شرکت داشتند، لازم به ذکر است قبل از شروع همایش از والدین دانشجویان پذیرش (ثبت نام و اهدا بسته ی ویژه همایش) صورت گرفت.
این مراسم با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید، پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ، ابتدا جناب آقای دکتر ذاکری ریاست محترم دانشگاه در سخنرانی خود ضمن عرض خیر مقدم به والدین دانشجویان مطالبی را در خصوص دانشگاه علم وصنعت و رتبه علمی دانشگاه  ارائه کردند و نظارت بر تحصیل فرزندان در طول دوره تحصیل در دانشگاه را یکی از وظایف خطیر و رسالت بسیار مهم والدین دانستند و علاوه بر آن نظازت بر فعالیت های فوق برنامه دانشجویان را نیز رسالت بعدی والدین ذکر کردند.
سپس حجت الاسلام ابراهیمی نژاد ریاست محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم و تسلیت به مناسبت ایام محرم و شهادت امام حسین (ع ) توضیحاتی را در خصوص وظیفه خطیر والدین که بعد از قبولی فرزندانشان در دانشگاه و خاطرنشان کردند که اینکه ارتباط اولیا با مسئولین دانشگاه جهت رشد فرزندان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی می تواند بسیار موثر باشد .
پس از ایشان جناب آقای دکترجلیل فتح آبادی از اساتید محترم روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی ، سخنانی راجع به تعامل خانواده و دانشجو در مورد مسائل رایج مربوط به دانشجویان و سازگاری با زندگی دانشجویی و نحوه کمک والدین به دانشجویان و همچنین تفاوت محیط قبل از دانشگاه و دوره دانشجویی سخنانی را ایراد کردند و در انتها به سوالات والدین پاسخ دادند.
نشست مسئولین نیز با حضور مسئولین دانشگاه و معاونین محترم فرهنگی، آموزشی و دانشجوئی و مدیر مرکز مشاوره دانشگاه برگزار گردید و هر یک از مسئولین دانشگاه به تشریح فعالیت های حوزه مرتبط با خود پرداختند و به پرسش های والدین در این حوزه ها پاسخ دادند. اهم سوالات آموزشی از قبیل آشنایی با برخی از رشته ها، تغییر رشته، نقل و انتقال و مهمانی، شرایط مشروطی ، اخراجی شرایط ورود به مقطع بالاتر بدون کنکور بود. بخش دیگری از سوالات والدین  به نحوه تخصیص خوابگاه به دانشجویان داشت. در کیفیت سرویس ایاب و ذهاب به خوابگاه ها، وضعیت تغذیه، تسهیلات دانشجوئی از قبیل وام دانشجوئی برگزاری اردوها و امور فرهنگی و تشکل ها از جمله سوالاتی بودند که مسئولین ذیربط  به آنها سوالات پاسخ دادند و جناب آقای دکتر شریعت معاون محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه ضمن اشاره به فعالیت های حوزه معاونت فرهنگی بطور مفصل در خصوص اردوی زیارتی مشهد مقدس که برای دانشجویان کارشناسی ورودی 97 تدارک دیده شده توضیحاتی را ارائه کردند.
 در انتها مقرر شد کلیه سوالات کتبی مطروحه ی والدین که در جلسه همایش به علت کمبود وقت فرصت پاسخگویی نبود همراه با پاسخ مسئولین بزودی در وب سایت مرکز مشاوره بارگذاری شود.
پس ازنشست مسئولین، والدین برای اقامه نماز و صرف نهار سالن همایش را ترک کردند.
برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3862