:: گزارش نشست مدیر مرکز با مشاورین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ |

برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید

مرکز مشاوره دانشگاه به منظور ضرورت آشنایی مدیریت جدید مرکز مشاوره با مشاورین گرامی به جهت:

•        ارتقا کیفی عملکرد مرکز مشاوره

•        گسترش ارتباطات علمی در حوزه روانشناختی

•        تعامل بهترمشاورین ومدیریت مرکز مشاوره

و همچنین ترسیم دورنمایی از آینده رو به رشد مرکز مشاوره با کمک و همفکری مشاورین گرامی، نشستی را به این منظور در روز یک شنبه  مورخ 15/12/95  از ساعت 12:30 الی 14 در مجتمع رفاهی اساتید دانشگاه  با حضور مسوول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری و جناب آقای ساویز مشاور معاون محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار کرد، در این نشست ابتدا پس از تلاوتی چند از آیات قرآ ن مجید جناب آقای دکتر موحدی راد مدیرمحترم مرکز مشاوره، ضمن خوشامد گویی به حضار به تعامل هرچه بیشتر مشاورین با مدیریت مرکز مشاوره تاکید کرد، سپس حجت الاسلام و المسلین جناب آقای ابراهیمی نژاد مسوول محترم نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه به اهمیت مشاوره و همچنین تعامل و همکاری مشاورین با نهاد رهبری دانشگاه تاکید داشتند، سپس جناب آقای ساویز مشاور معاون محترم فرهنگی دانشگاه به اهمیت و نقش مشاور که نقش کلیدی در ارتقا سلامت روان دانشجویان دارند سخنانی را ایراد نمودند و تاکید کردند که انشالله در سال آینده جلسات مستمری با مشاورین خواهیم داشت و در پایان پس از صرف ناهار و پرسش و پاسخ مشاورین از مسئولین مربوطه، هدایایی از سوی مدیریت مرکز مشاوره به مشاورین عزیز جهت تقدیر از زحمات این عزیزان اهدا گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.157 seconds with 1005 queries by yektaweb 3455