:: نشست مدیر مرکز مشاوره با مشاورین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ |

مرکز مشاوره دانشگاه در نظر دارد نشستی را در روز یک شنبه  مورخ 15/12/95  از ساعت 12:30 الی 14  در مجتمع رفاهی اساتید با حضور مسوول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری، معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جناب آقای ساویز مشاور معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار نماید.

هدف از برگزاری این نشست آشنایی بیشتر مدیریت جدید مرکز مشاوره با مشاورین گرامی به جهت:

ارتقا کیفی عملکرد مرکز مشاوره

گسترش ارتباطات علمی در حوزه روانشناختی

تعامل بهترمشاورین و مدیریت مرکز مشاوره

و همچنین ترسیم دورنمایی از آینده رو به رشد مرکز مشاوره با کمک و همفکری مشاورین گرامی می باشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.159 seconds with 1005 queries by yektaweb 3455