:: گزارش اردوی دانشجویان غیرایرانی یزد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ |

برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید

مرکز مشاوره دانشگاه با همکاری روابط عمومی معاونت فرهنگی و معاونت دانشجوئی"اردوی ویژه دانشجویان پسر غیر ایرانی" را به مقصد یزد برگزار نمود. در این اردو که در تاریخ 3/12/95 الی 7/12/95 برگزار گردید، برنامه­ های زیر اجرا گردید:

• اردو با حرکت از خوابگاه رشید به سمت ایستگاه راه ­آهن روز سه­ شنبه 3/12/95 ساعت 19 آغاز گردید.شرکت کنندگان در اردو ساعت 21:30 از راه­ آهن تهران به سمت یزد اعزام گردیدند.

ساعت 6 صبح به مهمانسرای دانشگاه یزد رسیده پس از اقامه نماز ، پذیرش و اسکان انجام یافت.

• صرف صبحانه ساعت 8 و سپس بازدید نوبت اول انجام گردید.
  • در این برنامه مجموعه امیر چقماق (قلعه، مسجد، نخل و خانه گردشگری) و زورخانه قدیمی، آب انبار 6 بادگیر و موزه آب مورد بازدید قرار گرفت.
  • پس از برگشت به مهمانسرا در ساعت 13، صرف ناهار اقامه نماز  و استراحت انجام گردید.
  • از ساعت 16 بازدید نوبت دوم انجام شد. در این برنامه دیدار از آتشکده شهرستان یزد و باغ دولت آباد انجام پذیرفت.
  • پس از صرف شام در رستوران سنتی «خوان دوحد» برنامه­ های روز اول پایان یافت.
  • روز دوم پس از صرف صبحانه بازدید سوم ساعت 9 آغاز گردید. در این برنامه از حمام سنتی خان، زندان اسکندر، میدان ساعت و مسجد جامع بازدید شد. پس از اقامه نماز جماعت در مسجد جامع و صرف ناهار، دیدار از دخمه زرتشتیان و خرید سوغاتی انجام گردید. در طی بازدید از اماکن فوق توضیحات لازم توسط آقای زندی راهنمای اردو ارائه می­ شد.
  • پس از اقامه نماز و صرف شام برنامه فرهنگی شناخت ملل انجام شد. در این برنامه معرفی خلاصه­ ای از مرکز مشاوره انجام و سپس فرهنگ، آثار باستانی و مناطق گردشگری کشورهای مختلف( ایران، لبنان، سوریه، تاجیکستان، پاکستان و افغانستان) توسط دانشجویان هر کشور معرفی گردید. معرفی ایران توسط آقای زندی انجام پذیرفت.
  • روز سوم به کمپ تفریحی شهر آفتاب رفته برنامه­ های شتر سواری، استفاده از موتورهای چهارچرخ و کویر نوردی انجام گردید.
  • پس از اقامه نماز و صرف ناهار به مهمانسرای یزد برگشته، دانشجویان به استراحت، اقامه نماز و جمع­ آوری وسایل پرداختند.
  • پس از صرف شام به ایستگاه راه ­آهن یزد، عزیمت کرده و ساعت 21:40 از شهرستان یزد به سمت تهران حرکت نمودیم.
  • سرانجام ساعت 8 روز شنبه 7/12/95 به تهران رسیده و از آن­جا به سمت خوابگاه رشید حرکت نمودیم، اردو با رسیدن دانشجویان به خوابگاه در ساعت 9:30 به پایان رسید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 1004 queries by yektaweb 3506